Hirdetés

Közeleg a Mac Pro megjelenése



|

Indul a kávéfőzőnek álcázott asztali gép tömeges gyártása.

Hirdetés

Az idei WWDC újdonságai között az Apple egy Darth Vaderre hasonlító kávéfőzőbe rejtett asztali gépet is bemutatott: ez volt az új Mac Pro. A különleges dizájnnal persze teljesen új hardver is párosult - amiről viszont azóta sem beszélt az Apple, az nem más mint a gép megjelenése dátuma. 

Hirdetés

Eddig mindössze annyit tudtunk, hogy valamikor ősszel érkezik, most azonban a kiszivárgott hírek szerint meglehetősen közel lehet a megjelenés időpontja. A Flextronics a texasi gyárába 1700 új munkást keres, akik egy következőgenerációs asztali gépen dolgoznának

Bár a Flextronics nem volt hajlandó elárulni, min is dolgoznak majd, nem nehéz kitalálni: a Mac Pro elvégre Amerikában készül. A feltevést ráadásul tovább valószínűsíti, hogy az Apple helyi irodái közel vannak a gyártóüzemhez, és a Flextronics neve már korábban is felmerült az Apple lehetséges partnerei között. A pletykák szerint egyébként november 15-től lesz kapható a Mac Pro. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.