Hirdetés

Közeleg az Apple új Lightning kábele



|

Már videó is előkerült az megfordítható USB-s csatlakozóról.

Hirdetés

A napokban több jelentés és fotó is előkerült az Apple új Lightning kábelével kapcsolatban, aminek a másik végén megfordítható USB-s csatlakozó van. Az egyik kép a népszerű szivárogtatótól, Sonny Dicksontól származott. Az új kábel érkezése most még valószínűbbnek tűnik, ugyanis már egy rövid videó is előkerült róla és a használatáról: mindkét irányban beilleszthető volt az USB portba. 

Hirdetés

A várakozások szerint az új Lightning kábelt a következő iOS-es készülékekkel egyszerre dobja piacra az Apple, így elsőként minden bizonnyal a szeptemberben debütáló iPhone 6-tal karöltve kaphatjuk meg. Az extra funkciók között emlegették egyébként, hogy a kábel képes lesz a HD-s audiolejátszásra is. 

Érdekesség, hogy az Apple-nek azért akadhatnak jogi gondjai is az új kábellel. Ugyan a megfordítható USB-s csatlakozóhoz a múlt hónapban nyilvánosságra hoztak egy szabadalmi bejegyzést, az amerikai UltraTeknek is van hasonló, és egy ideje már értékesít ilyen kábeleket. 

 

 

Fotó: AnandTech

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.