Hirdetés

Közeleg az iOS 7.0.4



|

Napokon belül megjelenhet az iOS 7 következő frissítése.

Hirdetés

A MacRumors statisztikái alapján az Apple egyre nagyobb ütemben áll rá az iOS 7.0.4 tesztelésére. Ez természetesen azt jelenti, hogy a legújabb frissítés megjelenése már nagyon közel van, és napokon belül meg is érkezhet az iOS 7 következő javítása. 

Hirdetés

Az új verzió többek között biztonsággal kapcsolatos hibákat, grafikus gyengeségeket és az akkuk merülését is orvosolja majd, ha minden igaz. Sajnos a javításra szükség is van, hiszen az iOS 7 hiába fejlődött sokat, ez sem kivétel az operációs rendszerek közül: hibák mindegyik kiadásban vannak. 

Az Apple eddig összesen három különböző frissítést adott ki az iOS 7-hez, amelyek közül mind számos apró foltozást tartogatott. A komolyabb változásokra és újdonságokra minden bizonnyal csak az iOS 7.1 megérkeztével lehet számítani, de ennek a megjelenéséről egyelőre semmit nem tudni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.