Hirdetés

Közeleg az új MacBook Air



|

A 11 és a 13 hüvelykes MacBook Air is rövid időn belül új kiadásban érkezhet.

Hirdetés

A MacGeneration információi szerint az Apple akár már a jövő héten bemutathatja a megújult MacBook Air laptopjait. A megbízhatónak mondott források úgy tudják, hogy a 11 és a 13 hüvelykes notebookokból egyaránt frissítésre számíthatunk. 

Hirdetés

A MacBook Air legutóbb tavaly júniusban frissült, amikor az energiatakarékos Haswell processzorok mellett a 802.11ac-s Wi-Fi is bekerült a szupervékony laptopokba. A mostani modellek kétség kívül valamivel gyorsabbak lesznek a tavalyiaknál. A belépőmodellek esetében jó eséllyel az Intel Core i5-4260U, az i5-4350U vagy az i5-4360U kaphat szerepet, de egyelőre a találgatások sem tűnnek túl hitelesnek. 

A korábbi pletykák meglehetősen sokszor említettek egy új, 12 hüvelykes MacBook Airt, amely laposabb kialakítást kapna a jelenlegi MacBook Airnél. A passzív hűtés mellett gomb nélküli érintőpad és csúcsfelbontású Retina kijelző is kerülne a laptopba.

Miközben jelenleg teljesen bizonytalannak tűnik, hogy milyen méretben frissítené a MacBook Airt az Apple, idén őszre új MacBook Pro gépekkel is lehet számolni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.