Hirdetés

Külön jön az iOS 8 és az OS X Yosemite



|

A Continuity funkció ellenére nem adja ki a két rendszert egyszerre az Apple.

Hirdetés

A múltban eddig mindig külön időpontokban jelentek meg az iOS és az OS X operációs rendszerek. A WWDC-n bemutatott Continuity funkció (amelynek keretében egyik eszközről tudunk a másikra váltani úgy, hogy amit csináltunk, egyből megjelenik) ellenben most más stratégiára engedett következtetni. A várakozásokkal szemben mégis úgy néz ki, hogy nem adja ki egyszerre az új operációs rendszereit az Apple - számolt be róla a 9to5Mac, jól értesült forrásokra hivatkozva. 

Hirdetés

Az iOS 8 az iPhone 6-tal egyszerre jelenik meg most szeptember közepén, míg az OS X Yosemite valamivel később futhat be, októberben. Ugyanezt a trendet követte az Apple tavaly is, az iOS 7 és az OS X Mavericks megjelenésekor. 

A Continuity funkció egyébként nem csak arra jó, hogy az iPhone-on írni kezdett e-mailt egy Macen fejezzük be, hanem arra is, hogy például egy Macen fogadjunk telefonhívásokat. Ugyan a két rendszer nem olvad egybe - az Apple nem osztja a Microsoft elképzelését -, és nem is jelenik meg egyszerre, mégis remekül működnek majd együtt. 

Az OS X Yosemite októbernél hamarabb is kipróbálható lesz, a hó végére ígérik ugyanis az első publikus bétáját

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.