Hirdetés

Laposabb lesz az új iPhone



|

Karcsúbb és könnyebb lehet a következő Apple okostelefon és tábla.

Hirdetés

Az már szinte biztos, hogy az iPhone 6 nagyobb lesz, mint bármelyik eddigi Apple telefon. Annak ellenére azonban, hogy jó eséllyel egy tepsifonról beszélünk, az laposabb és könnyebb is lesz a jelenlegi almás zászlóshajónál. A TrendForce egyik divíziója szerint mindez a LED-es háttérvilágítás terén elért fejlődésnek köszönhető. 

Hirdetés

A LEDinside szerint a közvetkező iPhone és iPad valamivel laposabb lesz, ugyanis a 0,6 milliméteres alkatrészek helyett már 0,4 millimétereseket használnak a háttérvilágításnál. A kijelző méretét tekintve a tepsifonnal kapcsolatban megint a 4,7 hüvelyket emlegetik, de ezúttal júniusi megjelenést írva, ami valljuk be, szinte esélytelennek hangzik, az utóbbi évek szeptemberi és októberi megjelenéseit nézve. 

Panasz az iPhone 5S 7,6 milliméteres vastagságára sem lehet, de egy nagyobb phabletnél az alkatrészeket még laposabb formában is beszerelhetik a karcsú házba. A LEDinside szerint az iPadeknél eközben a konkrét alkatrész vastagsága 0,8 milliméterről 0,6-ra csökken, a fogyókúrát pedig elsőként a 12 hüvelykes Apple táblán láthatjuk. 

 

Fotó: iMore

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.