Hirdetés

Leállítja az iPhone 5C gyártását a Foxconn



|

Állítólag a jövőben csak az iPhone 5S-re koncentrál a zhengzhoui gyár.

Hirdetés

Már hosszabb ideje tudjuk, hogy az iPhone 5C nem olyan nagy siker, mint azt az Apple remélte. Az elemzők nemrég teljesen leírták a műanyag almás telefon esélyeit, egy ideje pedig csak azt hallani, hogy a cupertinói cég jelentősen visszaveszi a második számú modell gyártáskapacitását a partnereinél. A valóság az, hogy közel sincs akkora igény a színes iPhone-ra, mint amekkorák a készletek. 

Hirdetés

Míg korábban azt hallhattuk, hogy a Pegatron 320 000-ről 80 000-re csökkentette már októberben a gyártást, a Foxconn pedig napi 8-9000-es minimumra állt be, most a Digitimes arról számolt be, hogy a Foxconn a zhengzhoui gyárában teljesen leállítja az iPhone 5C termelését. 

A Foxconn a következő hónapokban kiemelten koncentrál majd az iPhone 5S-re, amely iránt meglepetésre továbbra is kimagaslóan nagy igény mutatkozik. Bár a csúcsmodellre már most sem kell annyit várni, mint néhány hete, azért New Yorkban még mindig tömött sorok állnak az Apple bolt előtt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.