Hirdetés

Leárazások a magyar Apple Store-ban



|

Úgy tűnik lassan hozzánk is sikerül beimportálni a fekete pénteket.

Hirdetés

Az Egyesült Államokban a csütörtöki Hálaadást követően a mai napon megkezdődött a fekete péntek, amely a karácsonyi vásárlási szezon nem hivatalos kezdete. A nap jelentőségét a sok esetben hihetetlen mértékű leárazások adják, amelynek köszönhetően az USA népének jelentős része – időnként szó szerint – vad ostromot indít az üzletek ellen.

Hirdetés


A hatalmas bevétellel kecsegtető fekete péntek hagyománya elsősorban az amerikai vállalatoknak köszönhetően úgy tűnik lassan terjedni kezdett a világban, amelynek hála a mai napon például a magyar Apple Store-ban is leárazások várják a fogyasztókat.


Sajnos óriás mértékű árcsökkentésről nincs szó: az iPadek modelltől függően 6-12 ezer forinttal, az iMac és MacBookok olyan 30 ezer forinttal, az iPodok pedig 4-10 ezer forinttal lettek olcsóbbak. Ezen felül a boltban kapható rengeteg nem Apple által tervezett termék is, azok árából szintén elenged pár ezer forintot a vállalat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.