Hirdetés

Lefagy a retinás MacBook Air billentyűzete



|

Mivel az érintőpad sem reagál, ezért az egész notebook lefagy.

Hirdetés

A legfrissebb visszajelzések szerint igen kellemetlen probléma van a 13 hüvelykes, retinás MacBook Pro gépekkel. A felhasználók arról számolnak be az Apple fórumán, hogy használat közben egyszerűen megfagy a notebook billentyűzete és érintőpadja, így pedig tulajdonképpen az egész rendszer lefagy, hiszen nem tudnak hozzáférni sehogyan. 

Hirdetés

Az SMC resetje állítólag hatástalan, ugyanakkor a notebook bezárása, majd nagyjából egy perc múlva történő kinyitása újra életre tudja kelteni a megfagyott érintőpadot. Ezen kívül az egyetlen megoldást a bekapcsológomb használata és egy hard reset jelenti a véletlenszerűen jelentkező lefagyásokra. 

Eddig nem derült ki, hogy vajon a hibajelenség hardveres vagy szoftveres probléma vezethető vissza, de úgy néz ki, hogy az összes 13 hüvelykes konfigurációt érinti. 

Érdekesség, hogy a Windows 8 és 8.1 telepítése sem zökkenőmentes, USB-ről és DVD-ről telepítve is baj van a Boot Camp által kreált partíciókkal a MacBook Pro gépeken. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.