Hirdetés

Lehúzta a rolót a Snapchat riválisa



|

A Facebook Poke és Camera appok egyaránt lekerültek az App Store-ból.

Hirdetés

A Facebook egyenesen két alkalmazását is letörölte az Apple App Store-jából. A nagyjából két éve bemutatott appok közül az egyik a Poke volt, amelynek a feladata az lett volna, hogy megszorongassa a hatalmas sikerré vált Snapchat üzenetküldőt. A másik a Facebook Camera volt, ami az Instagram mintájára készült. 

Hirdetés

A közösségi oldal szóvivői megerősítették az alkalmazások végleges törlését, de egyebet nem mondtak a történtekkel kapcsolatban. Érdekesség mindenesetre, hogy mindkét app egyre népszerűbb volt a fiatalok körében, ugyanakkor elhódította őket a Facebooktól. 

A 2012 decemberében érkezett Poke tulajdonképpen a közösségi oldalon megtalálható megbökés funkció kiterjesztése volt, amelynek a Snapchat önmegsemmisítő üzeneteivel kellett volna versenyeznie. A Camera app 2012 májusában futott még be, nem sokkal azelőtt, hogy a Facebook eldöntötte, megveszi az Instagramot. Ez utóbbi app segítségével szűrőket tehetünk a fotóinkra, majd megoszthatjuk őket a közösségi oldalon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.