Hirdetés

Leigazolta a TAG Heuer egyik igazgatóját az Apple



|

Nem sokkal az iWatch érkezése előtt szerzett nagy nevet magának az Apple.

Hirdetés

A CNBC úgy értesült, hogy az Apple sikeresen átcsábította magához a luxusórák gyártásával foglalkozó TAG Heuer eladási igazgatóját. Minderre érdekes módon nem sokkal azelőtt került sor, hogy - a hírek szerint - megkezdődik az iWatch sorozatgyártása, majd egyre esedékesebbé válik a megjelenése. 

Hirdetés

A TAG Heuer tájékoztatása szerint az Apple idén már több vezető pozícióban lévő alkalmazottukat megpróbálta átigazolni magához, de akkor még mindenki nemet mondott a cupertinói vállalatnak. Az eladási igazgató mindössze a múlt héten távozott azért, hogy felforgathassa a piacot az iWatch-csal. A távozást ráadásul árulásnak sem érzik, ugyanis az Apple nem közvetlen rivális a cég számára, amely egy tulajdonban van az LVMH-nál a Hublottal és a Zenith-tel együtt. 

Az iWatch-hoz az Apple rengeteg nagy nevet leigazolt már: köztük Angela Ahrendts a Burberrytől, Paul Deneve az Yves Saint Laurenttől érkezett. Az Apple okosóráját jelenleg októberre várjuk

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.