Hirdetés

Leszállították az első iWatch hajlékony alaplapját



|

Állítólag három forrásból is befutottak a hajlékony alaplapok mintái.

Hirdetés

A Digitimes beszámolója szerint az Apple-nek egyenesen három partnere is leszállította az első hajlékony alaplapokat, amelyek az iWatch okosórához készültek. Ez újabb bizonyíték azokra a pletykákra, amelyek szerint a viselhető eszköz bejelentésére már idén szeptemberben sort kerít az almás gyártó. 

Hirdetés

Iparági források alapján a Flexium Interconnect, a Zhen Ding Technology Holding és a Career Technology vitték el az Apple-höz hitelesíteni az alaplapjaikat. A hír rögtön azután röppent fel, hogy az Economic Daily News harmadik negyedéves megjelenésre és még 2014-ben 65 milliós gyártási számra hivatkozott. 

Mindezzel egyre inkább úgy tűnik, hogy az iWatch valóban ősszel kerül a piacra, méghozzá valószínűleg az iPhone 6 tepsifonok és az iOS 8 társaságában. Biztosnak egyelőre kevés dolog mondható az Apple okosórájáról, de valószínűleg mér majd pulzust, hőmérsékletet, oxigénszintet és UV-sugárzást is. A fitneszes témakört a Healthbook nevű app segítheti. 

 

Fotó: fusechicken

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.