Hirdetés

Leváltaná a Google keresőjét a Yahoo



|

A Yahoo igyekszik meggyőzni az Apple-t, válassza őket az iOS-ben.

Hirdetés

A Yahoo egyenesen két belső projekt esetében is teljes gőzre kapcsolt. A mobilos keresések és a jövedelemszerzés optimalizálása a fő témák, amelyekben meg akarják győzni az Apple-t: a cél az, hogy az ő keresőmotorjukat tegyék alapértelmezetté a következő iOS mobil operációs rendszerben. 

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy az Apple és a Yahoo szorosabbra fűznék az együttműködésüket, és alaposabban beágyaznák a Yahoo szolgáltatásait az iOS-be. Jelenleg a Tőzsde és az Időjárás appok köszönhetőek nekik. 

Marissa Mayer állítólag most arról tart előadásokat az Apple vezetőinek, hogy milyen lesz az új termékük, ami mobilos kereséssel kapcsolatos. Könnyű dolga mindenesetre nem lesz, elvégre nem kis döntés leváltani a Google-t egy felhasználói élményközpontú rendszerben. 

Az Apple rendszerében jelenleg a Bing dolgozik a Siri webes keresésein, a Safari böngészőben pedig a Google az alapértelmezett keresőmotor. Ha a Google kiszorítására gondolunk, akkor egyből arra gondolhatunk, hogy a Google Mapset már leváltotta az Apple. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.