Hirdetés

Linus Torvalds csodálja a Macbook Airt



|

A Linux atya a Techcrunch-nak adott interjújában a Macbook Air noteszgépe iránti rajongásáról is beszélt.

Hirdetés

"El kell ismerni azt, amit az Apple tett az elmúlt években a Macbook Airrel, még ha zavar is az, hogy hét évvel a megjelenése után mások nem tanultak a leckéből. Más netbook gyártók ugyanis továbbra is undok, zajos gépeket dobnak piacra. Habár néhányan már megpróbálták lemásolni a modellt, de az eredmények meglehetősen rosszak voltak" - vélte Linus Torvalds, aki az interjú alapján nem egy linuxos PC-t, hanem egy Mac OS X-es Macbookot használ.

 

 

Ez azért is különösen érdekes, mivel Torvalds - a saját bevallása szerint - nem igazán szereti az Apple termékeket, ő - saját bevallása szerint - amolyan zoknis-szandálos informatikus.

A témáról bővebben a Macworld cikkében olvashat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.