Hirdetés

Mac a családban - első lépések



|

A piaci adatok szerint az iPhone hatására egyre több itthoni felhasználó vásárol Mac OS X gépeket. Avagy miként egy Apple-hívők mondanák: egyre több a "mactért" magyar. Az új Mac gép azonban teljesen más kezelést kíván, mint a Windows, így az új tulajoknak a Macworld összeállított egy 10 pontos teendő listát.

Hirdetés

A PC World oldalán már többször foglalkoztunk Windows telepítéssel, Windows takarítással és tuningolással. A Mac OS X témát azonban eleddig nem jártuk körül e szempontból, pedig az Apple rendszere esetén is bőven van tennivaló.

 

 

Habár teljes mértékben nem tér el a Microsoft platformjától, azért lehet a rendszernek pár olyan eleme, amely előtt értetlenül állhat (vagy éppen ülhet), az új, mély informatikai ismeretekkel nem rendelkező felhasználó. Testvéroldalunk, a Macworld összegyűjtött 10 teendőt, amelyet minden új almás tulajnak érdemes elvégeznie.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.