Hirdetés

Mac alkalmazással újít a Deezer



|

A klienssel offline is lehet majd zenét hallgatni.

Hirdetés

Ma délelőtt az erős reklámozásnak köszönhetően hazánkban is egyre népszerűbb Deezer bejelentette, hogy még idén elérhetővé fog válni az Apple számítógépeihez tervezett natív kliensprogramja. Sajnos konkrétumokba nagyon nem mentek bele a sajtósok, ám az alkalmazás biztosan képes lesz szinkronizálni az iTunes-szal, továbbá offline zenehallgatásra is lehetőséget kínál majd.

Hirdetés


A szoftver kinézetre az egyszerűség jegyében készült: lényegében egy értesítési sávról elérhető panel lesz, amely zenekeresésre és lejátszásvezérlésre ad majd lehetőséget. A vállalat reményei szerint a program számos új ügyfelet fog hozni; a Deezer jelenleg iOS-re, Androidra, Windows Phone-ra, Windows 8.x-re és Blackberry készülékekre kínál klienst.


Ezen túlmenően az utóbbi 12 hónapban a fizetős felhasználói számát 5 millióra duplázó zenestreamelő szolgáltatás az elkövetkező hetekben két új funkcionalitást kíván bevezetni a webes felületén: a Premium+ előfizetőknek járó „Hear This” a felhasználó érdeklődésére számot tartó dalokat fog ajánlani, míg az „Explore” segítségével régióra és műfajra szűkíthető, szerkesztők által összeállított ajánlásokat lehet majd böngészni.


(Fotó és információ: Deezer)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.