Hirdetés

Mac OS X Lion: 1 millió letöltés 24 óra alatt



|

A korlátozott terjesztés ellenére óriási népszerűségnek örvend az Apple új operációs rendszere.

Hirdetés

Bár a Mac OS X Lion csupán a Mac App Store-on keresztül elérhető, az Apple új, Mac-re készített operációs rendszere olyan népszerűségnek örvend, hogy már a kiadását követő első 24 óra alatt meghaladta az 1 millió letöltést.

 

Az Apple szerint a Lion remek startot vett, és a pozitív felhasználói véleményeknek, valamint a piac reakcióinak is örülnek. A vállalat nagy előrelépésnek tartja a Liont, nem csak az új megoldások miatt, de azért is, mert a maces felhasználók számára egyszerű az operációs rendszer frissítése.

 

A több mint 250 új szolgáltatással (például Mission Control, Launchpad, teljes képernyős alkalmazások, AirDrop) érkező Lion a Mac App Store-on keresztül 29,99 dollárért vásárolható meg - ez a frissítés esetén fizetendő összeg. Augusztusban az Apple USB-s flash meghajtón is kiadja a Liont: ennek 69 dollár lesz majd az ára.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.