Hirdetés

Majdnem minden kiderült az iPhone 6-ról



|

Legalábbis ezt állítja a KDB Daewoo Securities jelentése.

Hirdetés

A BGR beszámolója szerint a KDB Daewoo Securities biztos iparági forrásoktól értesült arról, hogy az eddigi pletykák, amelyek szerint idén is két iPhone érkezik, igazak. Állítólag a belsős informátoroknak hinni is lehet, ugyanis a cégnek korábban is nagy pontossággal szivárogtattak hasonló adatokat. 

Hirdetés

Az idén érkező két almás okostelefon közötti legnagyobb különbség állítólag ezúttal nem a burkolatban mutatkozik majd meg, hanem a kijelző méretében. Míg a rendes iPhone 6 egy 4,7 vagy 4,8 hüvelykes panelt kaphat, addig a nagyobb modellbe egy 5,5 hüvelykes képernyőt tenne az Apple. 

Ezzel az okostelefon Full HD-s felbontást kínálna, míg a tepisfonnál egyenesen 2K-s, 2272 x 1280-as felbontás emlegetnek. A mostani hírek második vagy harmadik negyedéves megjelenéseket említenek, ugyanakkor a legtöbb pletyka alapján az Apple tartja magát a szeptember környéki vagy utáni időponthoz, akárcsak az elmúlt években. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.