Hirdetés

Már a jövő héten befuthat az iPad Air 2



|

Arany színben és tükröződésmentes kijelzővel érkezhet az Apple tablet.

Hirdetés

A KGI Securities megbízhatónak tartott elemzője meglepő jóslatokat tett közzé az Apple szeptember 9-i rendezvényével kapcsolatban. Az almás cég állítólag nem csak az iPhone 6-ot és az iWatch-ot mutatja majd be az eseményen, hanem az iPad Air 2-t is. Az utóbbi években a tableteknek egy külön rendezvényt szenteltek októberben, ezért meglepő lenne, ha most előrehoznák a bemutatót. 

Hirdetés

A frissítések inkább az iPad Airt érintik majd, ugyanis népszerűbbnek bizonyult a nagy táblagép az iPad mininél. A kisebb újítások között szerepelhet többek között a tükröződésmentes kijelző és az arany szín is, miközben a kisebbik modellnél csak a Touch ID lesz új elem. 

A jelenlegi információk szerint egyébként a különleges kijelző miatt az iPad Air 2 csak októberben jelenhet meg, gyártási nehézségek következtében. Az iPadek eladásai ezután sem valószínű, hogy az egekbe szöknek, Ming-Chi Kuo szerint a felhasználók inkább megtartják a régi iPadeket

 

Fotó: TechCrunch

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.