Hirdetés

Már csak tripla áron lehet iPhone 5S-t szerezni



|

Mindenki igyekszik kihasználni az arany színű modell népszerűségét.

Hirdetés

Az iPhone 5S eladásának a startja után néhány órával kifogyott az arany színű változat készleteiből az Apple, és már csak valamikor október végére tud szállítást vállalni az új megrendelőknek. Ezt is csak azért, mert közben a harmadával növelték a szóban forgó modell gyártást. Azóta igyekszik is mindenki kihasználni a helyzetet, hasonlóan az elmúlt évekhez. 

Hirdetés

Aki a lehető leghamarabb szeretne arany színű iPhone 5S-hez jutni, annak az eBayen kell nézelődnie, és mélyen a zsebébe nyúlnia. A 64 gigabájtos modell árcédulája 800 és 2200 dollár között mozog, ami rosszabb esetben jóval több mint a duplája az eredeti vételárnak. 

A magas felár nem véletlen. Az arany színű iPhone 5S azért is népszerű, mert külsőleg igazából ez az egyetlen, amit meg lehet különböztetni az iPhone 5-től, még messziről is. Természetesen mindenki szeretné tudatni, hogy az ő telefonja a legújabb, a legjobb. 

Eközben akik a Touch ID biztonságossága miatt aggódtak, azok is örülhetnek. A TechCrunch tesztelői megállapították, hogy a macskák tappancsával is tökéletesen működik a rendszer: a cicáknak ugyanolyan egyedi a mancslenyomata. Aki nem akar tehát bekerülni az Apple állítólag titkos ujjlenyomat-adatbázisába, annak már csak a macskáját kell mindig magánál tartania. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.