Hirdetés

Már gyártják az iPhone 6 processzorát



|

A TSMC-nél már gyártják az iPhone 6 A8-as processzorát.

Hirdetés

A tajvani Commercial Times informátorai szerint a Taiwan Semiconductor Manufacturing Company már most megkezdte az iPhone 6 processzorának a gyártását. Az A8-as lapka valamikor idén debütálna az Apple következő okostelefonjában, ami egyébként jó eséllyel phablet lesz. 

Hirdetés

Állítólag a TSMC már a múlt hónapban elkezdte a termelést, legalábbis ezt állítják a meg nem nevezett iparági források. A jól értesültek azt is mondják, hogy az Apple legtöbb megrendelését ezúttal a TSMC nyerte meg, ami a lapkák gyártását illeti. 

A legfrissebb információk szerint a 20 nanométeres A8-as lapkára egy négymagos, 64 bites processzor és egy négymagos grafikus processzor kerül. A vártnál korábban megkezdődött gyártás nem feltétlen jelent hamarabbi megjelenést, ugyanakkor mindenképp biztosabb készletekre utal, ha az Apple marad a harmadik negyedévnél. Az Apple A-s lapkáit mindeddig kizárólag a Samsung gyártotta, azonban az Apple az átszervezések keretében a TSMC felé nyitott. Eleinte úgy volt, hogy a két cég megosztja a gyártást, a Samsung viszont nem tudta tartani a lépést a mennyiségi elvárásokkal. 

 

Fotó: iMore

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.