Hirdetés

Már gyártják az iWatch-ot



|

A hírek szerint kis mennyiségben már készül az Apple okosórája.

Hirdetés

A China Times iparági forrásai szerint az Apple partnerei már megkezdték az iWatch gyártását, még ha csak kis mennyiségben is. Az idei év második felére várható okosórában állítólag egy SiP kialakítású elrendezést találunk, aminek a lényege, hogy egyetlen modulra több lapkát is rá tudnak szerelni. Mindez egyenes út lenne ahhoz, hogy az okosóra tele legyen tömve mindenféle szenzorral, miközben a méretével egyáltalán nem lennének problémák. 

Hirdetés

Az iWatch az eddig pletykák alapján meglehetősen sok dolgot lesz képes érzékelni. A pulzusunk mellett az alvásminőségre, a mozgásra és még több egyéb tényezőre is képes lesz figyelni. A rögzített adatokat majd az iOS 8-ban is helyet szerző Healthbook appon keresztül lehet követni és rendszerezni. 

Vélhetően az iWatch a jelenlegi okosórákhoz hasonlóan egy iPhone vagy iPad társaságában lesz teljesértékű eszköz, hozzáférést adva az értékesítésekhez és kedvenc szolgáltatásokhoz. Állítólag nem elég, hogy két méretben jön az iWatch, két eltérő minőségű verzióra is számíthatunk, amelyek közül az egyik nagyon erősen prémium árat kap. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.