Hirdetés

Már iPadre is van Yahoo Weather



|

Tulajdonképpen ugyanazt kapjuk, mint iPhone-on.

Hirdetés

Az Apple egyik nagy előnye az Android platformmal szemben, hogy hatalmas kínálata van kifejezetten tabletekre optimalizált appokból az App Store-ban. Érdekes módon az egyik legnépszerűbb alkalmazás, a Yahoo Weather eddig kizárólag csak iPhone készülékekre volt elérhető. Hosszabb idő után a Yahoo végre előrukkolt egy olyan verzióval is, amit iPadekre igazítottak. 

Hirdetés

Az iPadekre szabott Yahoo Weather egyébként gyakorlatilag teljes mértékben megegyezik azzal, amit eddig az almás okostelefonokon láthattunk: ugyanaz a dizájn, ugyanazok a funkciók, de most nagyobb képernyőre tervezve. 

Az előrejelzések mögött nagyfelbontású képekkel igyekszik ámulatba ejteni minket a Yahoo, így most tableten is szebb programot kínálnak a riválisokhoz képest. Ugyanúgy van még pillanatnyi hőmérséklet, animációk, és minden más, ami eddig. Az app ingyenesen letölthető az App Store-on keresztül

 

Fotó: iMore

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.