Hirdetés

Már iPod is van menő színben



|

Bár a legmenőbb az arany iPhone, azért az űrszürke is érdekes.

Hirdetés

Az Apple nagy titokban egy új színnel bővítette a meglévő iPodjainak a kínálatát nem sokkal azután, hogy az iPhone 5S is bemutatkozott. Az almás cég az űrszürke árnyalatként emlegetett színt hozta el számos iPodra, köztük a shuffle-re, a nanóra és a touch-ra is. 

Hirdetés

A lejátszók árazása nem változott, így nem kell felárat fizetni az újdonságért. Szintén változatlan maradt az elérhető lejátszók kapacitása, bár meg kell említeni, hogy a drágább iPod touch esetében csak a 32 és a 64 gigabájtos modellekhez kérhető ez a szín. 

Szintén mostanában mutatott be egyébként egy 16 gigabájtos iPod touch-ot az Apple, amellyel a célja, hogy agresszívabb árazással támadhasson a riválisaira. A legolcsóbb iPod touch így már 229 euróért beszerezhető, igaz, csak egy halványszürke színben kérhető, és többek között a hátsó, 5 megapixeles kamera is hiányzik róla. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.