Hirdetés

Már itthon is elérhető az App Store mennyiségi licencelési programja



|

Vállalatok és oktatási intézmények életét könnyítheti meg a lehetőség.

Hirdetés

Hétfőn nem csak az operációs rendszeriből jelentett be friss béta kiadásokat az Apple, de kiderült, hogy újabb nyolc országban vált elérhetővé az App Store mennyiségi licencelési programja. A vállalat Magyarország mellett Ausztriában, Brazíliában, Csehországban, Indiában, Lengyelországban, Portugáliában és a Dél-afrikai Köztársaságban vezette be az opciót.


Hirdetés


A Volume Purchase Program vállalatok és oktatási intézmények számára lett kitalálva, lehetővé teszi, hogy azok pár kattintással nagy tételben licenceljenek alkalmazásokat a rendszergazdáik által menedzselt eszközflottához, majd a beszerzett appokat gyorsan installálják a szükséges eszközökre. Ezen túlmenően Volume Purchase Program for Business felhasználói fiók esetén az alkalmazásfejlesztők könnyedén képesek eljuttatni az ügyfeleiknek a szoftvereik megbízási szerződés keretében testre szabott kiadásait.


A programmal kapcsolatos részletek az Apple weboldalán olvashatóak.


(Forrás: 9to5Mac)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.