Hirdetés

Már készül az iOS 8



|

Dolgoznak az új OS X-en is, ami a Syrah kódnevet kapja.

Hirdetés

Az iOS 7 már egy ideje megjelent, sőt tengeribetegséget is okozott sok embernél. Az OS X Mavericks hamarosan megjelenik, így az Apple lassan az újabb, következő operációs rendszereinek a fejlesztésére is koncentrálhat. Ami azt illeti, az Apple belső tevékenységét jól ismerő források szerint az almás cég az erőforrásainak a nagy részét már át is csoportosította

Hirdetés

A pletykák arról szólnak, hogy az Apple már gőzerővel dolgozik az iOS 8-on és az OS X 10.10-en, ami a Syrah kódnevet kapja. Ez utóbbi egyébként az iOS 7 grafikus felületére alapoz majd, és már most kísérletezgetnek az új dizájnnal. Állítólag azért nem lesz túl drámai mértékű a változás, de mindenképp eltér majd a jelenlegitől a rendszer kinézete. 

Az iOS 8-ról egyelőre nem sokat tudni, de a számos újdonság között várhatóan nagyon sokat fejlődik majd az Apple Maps. Természetesen mindkét új operációs rendszerre nagyon sokat kell még várnunk, de a legtöbben üdvözlik, hogy az Apple már az utódokon gondolkodik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.