Hirdetés

Már készül az OS X Mavericks utódja



|

A forgalmi adatok alapján javában készül az új rendszer.

Hirdetés

Az adatforgalmi adatok alapján az Apple már dolgozik az OS X 10.10-en, tehát a múlt hónapban megjelent Mavericks (OS X 10.9) utódján. Ez persze teljesen megszokott az Apple-nél, főleg, miután az új stratégiájuk keretében évente akarnak kiadni ingyenes frissítésként egy új operációs rendszert. 

Hirdetés

A fejlesztőknek így nem csak a Mavericks hibáira kell figyelniük, de a következő OS-en is dolgozniuk kell. Az új rendszereken való munka miatt az Apple rendszerint átcsoportosítja a mérnökeit, hogy mindig az aktuális, fontos projekten dolgozhassanak. Ezt a szokást most kicsit megnehezíti majd, hogy nemrég távozott az iOS szoftveres csapatának egyik vezetője, Henri Lamiraux. 

Az OS X 10.10 mindenesetre biztosan nem macskák nevét kapja, hiszen az Apple a Mavericksszel szakított a ragadozókkal, és inkább már kaliforniai helyek neveit adja az asztali operációs rendszereinek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.