Hirdetés

Már nyomtatni is tud az ipades Office



|

A Microsoft a leghiányoltabb funkciót adta hozzá a dokumentumkezelőjéhez.

Hirdetés

A Microsoft igyekezett a felhasználói kedvében járni, és így az iPad táblagépekre optimalizált Office csomaghoz hozzáadta a nyomtatás funkciót, többek között. Ez volt egyébként a redmondi cég első frissítése az almás táblákra írt Office-hoz. 

Hirdetés

A felhasználók által legjobban hiányolt funkció a nyomtatás volt a Microsoft szerint, ezért a kéréseknek eleget tettek. A Word, az Excel és a PowerPoint immáron egyaránt alkalmas a nyomtatásra, ehhez pedig csak egy AirPrint-képes nyomtatóra lesz szükség. 

A további frissítések között ott van a SmartGuides, ami a PowerPointban segít beigazítani a képeket, szövegdobozokat. Az AutoFit eközben az Excelben segít több sor és cella szélességének és magasságának az átállításában. 

Az ipades Office letöltése ingyenes, ugyanakkor ha szerkeszteni is szeretnénk egy dokumentumot, akkor már szükségünk lesz egy havonta 10 dollárért igénybe vehető Office 365 fiókra. 

 

Fotó: iMore

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.