Hirdetés

Már sorban állnak az Apple boltok előtt



|

New Yorkban már tábort vertek a szeptember 20-i rajtra várva.

Hirdetés

Gyakorlatilag hagyománnyá vált, hogy az új iPhone-ok megjelenése előtt az Apple boltjai elé telepednek a rajongók. Persze elég sok van belőlük, ezért aki az elsők között akarja beszerezni az új almás telefonokat, annak jó előre le kell táboroznia. 

Hirdetés

Mivel az Apple várhatóan ma este az eddigi legnagyobb frissítést jelenti be az iPhone-nal kapcsolatban, ezért nem véletlen, hogy sokan akarnak elsőként lecsapni az iPhone 5S-re és/vagy az iPhone 5C-re. Az Apple new yorki, Ötödik sugárúti boltja előtt már egy ideje dagad a sor. 

A sorban állás már két nappal azelőtt megkezdődött, hogy egyáltalán az Apple bejelentene bármit is. A legjobb az egészben, hogy minden bizonnyal nem a bemutató pillanatától lehet majd megvenni a készülékeket (szokás szerint), hanem valamivel később. Az iparági források és az elemzők egybehangzóan a szeptember 20-at tartják a megjelenés dátumának. Aki első akar lenni, annak tehát igen kitartónak kell lennie. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.