Hirdetés

Már tesztelhető az Apple online irodája



|

Pénteken úgy tűnik az összes almás ügyfélnél elérhetővé vált a Google Docs riválisa.

Hirdetés

A júniusi Apple Worldwide Developer Conference egyik legnagyobb váratlan meglepetését az iWork for iCloud bemutatása jelentette, amely az almás vállalat Google Dokumentumokra és Microsoft Office Web Apps szolgáltatásokra adott válasza.

Hirdetés


A béta fázisból vélhetően az ősszel kikerülő termék most pénteken elméletileg minden Apple ID-vel rendelkező számára elérhetővé vált, eddig a regisztrált fejlesztők mellett csak egyes kiválasztottak próbálgathatták a csiszolás alatt álló verzióját. A csomag használatához nem szükséges Mac számítógép, hivatalosan a Safari 6+, Chrome 27+ és Internet Exlorer 9+ böngészőket támogatja.


Sejthetően a Pages, Numbers és Keynote alkalmazások webes verzióival a meglévő állományok megtekintése mellett azok szerkesztésére, továbbá új dokumentumok létrehozására is lehetőség nyílik. Az iWork for iCloudnak elviekben nem okoz gondot a Microsoft Office formátumainak kezelése.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.