Hirdetés

Máris rekordméretű az iPhone 6 iránti kereslet



|

Konkrét értékeket nem közöltek, de a kereslet meghaladja az elmúlt két év számait.

Hirdetés

Mi egy darabig még nem csaphatunk le az Apple legújabb készülékeire, azonban Amerikában és néhány másik országban már óriási a kereslet az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus iránt. Ami azt illeti, az Apple az előrendeléseket tekintve rekordot döntött a két készülékkel - soha nem akarták még ennyien beszerezni elsőként az almás okostelefonokat. 

Hirdetés

Az Apple képviselője bár hangoztatta a Re/code-nak a rekordot, konkrét számadatokat nem árultak el, csak annyit, hogy hihetetlenül jó a két eszköz fogadtatása, és már az első este rekordot döntöttek az előrendelésekkel. Hasonló nyilatkozatot tett az amerikai AT&T szolgáltató ügyvezetője is, aki szerint elképesztő látni azokat a mennyiségeket, amelyekben rendeléseket adtak le az iPhone 6-ra és az iPhone 6 Plusra az emberek. A szolgáltató elárulta, hogy a kereslet nagyobb, mint tavaly és tavaly előtt. 

Az előrendelési hajszában egyébként több probléma is akadt az oldalakkal, amikor pedig a felhasználók már rendelhettek, az iPhone 6 Plus rögtön 7-10 napos késésekkel jelent meg az Apple oldalán. Ez az időkeret hamar 3-4 hétre tolódott ki, azóta pedig a sima iPhone 6-ra is legalább 7-10 napot kell várni a szeptember 19-i megjelenéshez képest. 

Szeptember 26-án 17 újabb országban válnak elérhetővé a készülékek, Magyarország sajnos nincs köztük. 

 

Frissítés: az Apple időközben a hivatalos számot is közölte. Az első 8 országban csak egyetlen éjszaka alatt 4 millió iPhone 6-ra és iPhone 6 Plusra adtak le rendelést. Mindez az eddigi rekord duplája. 

 

Fotó: gigaom.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.