Hirdetés

Markdown, LittleBit - a hét legjobb iOS-es alkalmazásai



|

Új app íróknak, mozogni vágyóknak és azoknak, akik változtatni szeretnének életükön.

Hirdetés

Az App Store és vele együtt appválogatásunk is pihent egy kicsit, de az újévben újra itt vagyunk, hogy hétről hétre összegyűjtsük a legjobb frissen megjelent alkalmazásokat. Az igazi app-áradat csak később indul be, de már most is van minek helyet felszabadítani, ha az embert érdekli az írás, szeretne egy kis motivációt vagy úgy érzi, a napi hét perc testmozgás jelentősen megváltoztatná az életét.

Hirdetés

Markdown - Univerzális - 4,49 euró

A Markdown maga egy olyan szintaxis, aminek szabályait követve később könnyen átalakíthatjuk szövegünket HTML-be. A TouchDreaming Team alkalmazása ezt kívánja még egyszerűbbé tenni, a multiplatform szövegszerkesztő ugyanis kibővített billentyűzetet, élő előképet, karakterszámlálót és sok más egyéb hasznos funkciót kínál. A beírt szöveget exportálhatjuk rtf-be vagy html-be, iCloudon keresztül szinkronizálhatjuk, vagy megoszthatjuk AirDroppal, e-mailben vagy üzenetben.

7 Minute Workout - Quick Fit - iPhone, iPod touch - 0,89 euró

Hódít a hétperces edzésterv, ami tudósok felmérései alapján legalább annyira hatékony, mintha valaki lemenne az edzőterembe - ehhez viszont mindössze önmagunkra és egy székre van szükség. Az edzésterv tizenkét darab 30 másodperces gyakorlatból áll, köztük 10 másodperces szüneteket tarthatunk. Ha jól teljesítünk,achievementeket kaphatunk, ezzel ösztönözve magunkat arra, hogy ne adjuk fel. Aki kevés időt tud egy nap testmozgásra fordítani, annak mindenképp ajánlott kipróbálnia ezt, vagy a gombamóra szaporodó, azonos témát feldolgozó alkalmazások közül egyet.

LittleBit - iPhone, iPod touch - 2,69 euró

Ha felismerjük, hogy sok mindenen kell változtatnunk, hajlamosak vagyunk mindent egyszerre elkezdeni. Ennek általában az az eredménye, hogy feladjuk céljainkat a túlterheltség miatt, és minden, amit elterveztünk, a kukában landol. A LittleBit abban kíván segíteni, hogy jobban összpontosíthassunk energiánkat egyetlen dologra. Megszabjuk, hogy mi az a dolog, amit minden nap szeretnénk csinálni, az alkalmazás pedig emlékeztet, és ha bejelöljük ,hogy megcsináltuk, kapunk egy "Bitet", illetve lő rólunk egy képet. 21 Bit összegyűjtése után feloldhatunk egy fotóalbumot, amit aztán megoszthatunk barátankkal is, de ha kihagyunk két napot, egy Bit eltűnik, úgyhogy érdemes tényleg tartani magunkat az elhatározáshoz.

 

PlainText 2 - Univerzális - ingyenes

Újabb szövegszerkesztő, most az egyszerűbb fajtából. A PlainText 2 képes beolvasni txt, md vagy html szövegfájljainkat, amiket nem csak szerkeszthetünk, de automatikusan szinkronizálhatunk Dropboxszal vagy iClouddal. A kibővített billentyűzet megkönnyíti az írást, de mivel formázni egyelőre nem tudunk (hamarosan lesz benne Markdown, most még nincs), csak azoknak ajánlott, akik megelégszenek a formázatlan szöveggel, és szeretnék, ha állományaik bárhol olvashatóak és könnyen szinkronizálhatóak lennének platformtól függetlenül.

 

 

The Loop - iPhone, iPod touch - ingyenes

Bár nem a múlt héten jelent meg, csak most találtunk rá, és mivel egy igen hasznos kis program, nem tudtuk kihagyni a válogatásból. A The Loop az okostelefont használók nagy részének szól, az app ugyanis azért jött létre, hogy ne kelljen külön applikációkat megnyitni közösségi oldalaink hírfolyamainak megtekintéséhez. Könnyen lapozgathatunk a Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn és Tumblr feedek között, de egyszerre a kár több fiókkal is bejelentkezhetünk egy szolgáltatásba. az Instagram alkalmazás ráadásul több funkciót kínál, mint a hivatalos weboldal. Közösségi háló-függőknek kötelező kipróbálni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.