Hirdetés

Másfélszeres sebességű új iMacek



|

Mostantól Intel Core 2 Duo processzor dobog minden új iMac modellben

Hirdetés

Az új, 24"-es modell is kiegészíti a termékcsaládot; a belépő modell ára pedig minden eddiginél kedvezőbb lett. Minden új iMac modell beépített iSight kamerát tartalmaz, mely lehetővé teszi a videó-konferenciát már az első bekapcsolásnál; valamint a Front Row multimédia környezetet és az Apple díjnyertes digitális média-kezelő szoftvereit összefogó iLife '06 csomagot.



„A belépő modelltől, a 24 hüvelykes szélesvásznú változatig, minden új iMac modell már az új Intel Core 2 Duo processzor szédítő teljesítményét kínálja,” mondta el Philip Schiller, az Apple nemzetközi termékmarketinget koordináló alelnöke. „Az új, 24 hüvelykes modell pedig minden idők leggyorsabb, legnagyobb és legélénkebb új iMac modellje.”

Az iMac termékcsalád most négy típust tartalmaz: 1,83 és 2 GHz-es 17"-es, 2,16 GHz-es 20"-es, valamint a teljesen új, 2,16 GHz-es 24"-es változatokat, mindet az Intel Core 2 Duo processzorral, mely elődjeinél ipari szabvány mérési eljárások szerint 50 %-kal nagyobb teljesítményt biztosít.

Az igényes otthoni és professzionális felhasználóknak egyaránt ideális megoldást nyújtó új, 24"-es, szélesvásznú iMac változat 30 %-kal nagyobb munkafelületet kínál mint a 20"-es modell, a 1920×1200 képpontos felbontásnak és a nagyobb fényerőnek köszönhetően pedig még jobb olvashatóságot, kényelmesebb munkát biztosít. A professzionális megoldásokat a legendás „mindent egybe” formaterv gyakorlatiasságával ötvözve az új iMac csúcsmodell 2,16 GHz-es Intel Core 2 Duo processzort, 4 MB megosztott L2 gyorsítótárat, alapkiépítésben 1 GB 667 MHz-es DDR2 SDRAM tárat, 250 GB-os Serial ATA merevlemezt és 128 MB GDDR3 tárral támogatott NVIDIA GeForce 7300 GT grafikus vezérlőt és SuperDrive meghajtót tartalmaz. A még nagyobb teljesítményt igénylő felhasználók rendelhetik az új iMac modellt 2,33 GHz-es processzorral, akár 3 GB tárral, 500 GB-os Serial ATA merevlemezzel illetve 256 MB-os NVIDIA GeForce 7600 GT grafikus vezérlővel, egyedi igényeiknek megfelelően konfigurálva.

A széles körű csatlakozási lehetőségeket beépített 10/100/1000Base-T Gigabit Ethernet csatoló, vezeték-nélküli AirPort Extreme illesztő, összesen öt USB kapu (3 USB 2.0 a hátlapon) valamint két FireWire kapu (a 24"-es változaton egy FireWire 800 kapu is) biztosítja.

Minden új iMac beépített iSight kamerát tartalmaz, mely lehetővé teszi videó-konferencia kialakítását az iChat programban, vagy akár videó podcast készítését az iLife '06 díjnyertes iMovie komponense segítségével. A Front Row szoftver ötletes, látványos kezelőfelülete intuitív hozzáférést biztosít a digitális médiához, bemutatásukat látványosabbá teszi. Az új iMac modellek a világ legfejlettebb operációs rendszere, a Mac OS X „Tiger” legújabb, 10.4.7 változatával kerülnek forgalomba, mely tartalmazza a Safari, Mail, iCal, iChat AV, Front Row és Photo Booth programok Intel processzorra optimalizált változatait is. Az előre telepített iLife '06 csomag tartalmazza az iPhoto, iMovie HD, iDVD, GarageBand, iWeb és iTunes programokat, melyek egyebek között rendkívül egyszerűvé teszik fotókkal, zenével, bloggal és podcastokkal fűszerezett, látványos webhely létrehozását is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.