Hirdetés

MediaFire, Clima - a hét legjobb iOS-es alkalmazásai



|

Az ismert felhőszolgáltatás appje és egy új időjárás-alkalmazás is jött a múlt héten.

Hirdetés

Nagy az izgalom, ugyanis várhatóan kevesebb mint egy hónap múlva bemutatják az iPhone 6-ot, és vele együtt megjelenik az iOS 8 is, ami azt jelenti, hogy az új funkciókkal újfajta alkalmazások születhetnek, vagy korábbiak kaphatnak olyan frissítést, amiktől sokkal jobban fogjuk azokat szeretni. Erről bővebben majd szeptemberben, most jöjjenek az elmúlt napok legérdekesebb alkalmazásai.

Hirdetés

MediaFire - Univerzális - ingyenes

A MediaFire egy közel tíz éve üzemelő szolgáltatás többszázezer felhasználóval, ami mostanra eljutott oda, hogy versenybe szálljon a Dropboxszal, Box.nettel és más, szintén népszerű felhőszolgáltatásokkal. A mostantól okostelefonról és táblagépről is elérhető szolgáltatás alapesetben 12 GB szabad helyet kínál ingyen, de különböző tevékenységekkel ezt egészen 50 GB-ig tornázhatjuk. Az app beépített zenelejátszóval, Airplay támogatással és sok egyéb hasznos funkcióval rendelkezik, ha még mindig nem találtátok meg a számotokra tökéletes felhő szolgáltatást, vagy csak szimplán több helyre van szükségetek, vigyétek el egy körre.

Jimdo - Univerzális - ingyenes

A legtöbben már nem vágynak saját honlapra, a közösségi oldalak elterjedésével a magánembereknek egyre kevésbé van szüksége saját felületre, a cégek pedig inkább megoldják profik bevonásával. Ugyanakkor létezik a Jimdo nevű szolgáltatás, amit bárki ingyenesen igénybe vehet, és nemcsak számítógépről, de most már iPhone-ról, iPod touch-ról és iPadről is szerkesztheti a szolgáltatás keretében működő, választott sablonra épülő, egyszerű honlapját. Elsősorban egyszerű dolgokra, blogolásra, képmegosztásra jó, de aki nem akar HTML-t tanulni vagy sokszázezret drága weboldalak elkészítésére költeni, annak tökéletes. A funkciók egy részének eléréséhez JimdoPro előfizetés szükséges, ami havonta 7,99 dollárba, vagy évente 79,99 dollárba kerül.

Clima - iPhone, iPod touch - 0,89 €

Rég volt már válogatásunkban időjárásos alkalmazás, most épp itt az ideje, hogy mutassunk egy újat. A Clima színes sávjaira pillantva azonnal látjuk, hogy milyen az aktuális hőmérséklet és időjárás (mert az ablakon kinézni annyira ódivatú), de megtekinthetjük az óránkénti vagy napi előrejelzést is, és a hőmérséklet mellett a szélsebességről is kaphatunk némi információt.

Payfriendz - iPhone, iPod touch - ingyenes

Életünkben sok olyan szituáció előfordulhat, hogy tartozunk valakinek, de csak utalni tudunk, ami minden esetben egy körülményes feladat. A Payfriendzzel olyan egyszerűen küldhetünk pénzt barátainknak, mintha egy SMS-t küldenénk, bárhol is legyenek. Könnyedén szétoszthatjuk az éttermi számlát vagy a taxi díját is. A Payfriendzes utalások ingyenesek, ráadásul a létrehozott számlával online is vásárolhatunk (a számlához egy virtuális MasterCard kártya is tartozik).

Alter - iPhone, iPod touch - 0,89 €

Eheti utolsó alkalmazásunk egy feladatot tud elvégezni, de azt nagyon gyorsan: ha legépeltünk egy listát, amin tennivalók szerepelnek (vagy épp olyan dolgok, amiket a boltból szeretnénk beszerezni), a program ténylegesen to-do listává alakítja. Jelen pillanatban 0,89 euróba kerül, de az ára később, ha több funkciót pakolnak bele, feljebb mehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.