Hirdetés

Még 35 millió iPhone-t adhat el az Apple



|

Az elemzők szerint a kínai és a japán piac nagy lökést ad az eladásoknak.

Hirdetés

Tim Cook kínai látogatása óta egyértelművé vált, hogy a China Mobile is nagyon szeretné felvenni az iPhone-t a kínálatába. Szintén ezt jelzi, hogy az Apple szeptember 11-én egy teljesen külön rendezvényt tart Kínában, ráadásul a hírek szerint a cupertinói cég már el is kezdte szállítani a készülékeket a kínai szolgáltatónak. 

Hirdetés

Az Apple-lel kapcsolatban általában pontos jóslatokat nyújtó Ming-Chi Kuo információi szerint ugyanakkor a kínaiaknak tovább kell várniuk a tervezettnél, a startra ugyanis csak novemberben kerülhet sor. Ennek az oka, hogy a China Mobile kénytelen kiépíteni a TDD-LTE hálózatot, amely még mindig nincs megfelelően előkészítve. Erre már csak azért is szükség lesz, mert az új iPhone segítségével akarják majd népszerűsíteni. 

A Deutsche Bank elemzői szerint egyébként a China Mobile és az NTT Docomo jelentős lökést adhat az eladásoknak azzal, hogy végre kínálja az Apple-féle telefont. A becslések szerint 2014-ben 35 millióval több iPhone fogyhat, a tervezett darabszámon felül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.