Hirdetés

Megérkezett a Macworld iPadre optimalizálva



|

Jogos elvárás egy táblagépes felhasználó részéről, hogy kényelmesen böngészhesse az őt érdeklő témákat. Ezért most megújult a Macworld mobilos felülete.

Hirdetés

Az m.macworld.hu oldal eddig minden mobileszközön ugyanúgy nézett ki, de most az oldal fejlesztőinek köszönhetően iPadről nézve egy új, felhasználóbarát oldal várja a látogatót. Persze már korábban is egy szöveges megjelenésű, cikkorientált képernyőt láthattunk az oldalon mobileszközről, ami egyrészt a letöltött adatmennyiséggel, másrészt a megjelenített felülettel is spórolt annak érdekében, hogy a felhasználó gyorsabban és olcsóbban olvashassa el a Macworld kínálatát.

Most azonban új megoldások is érkeztek, amelyek tovább növelik a felhasználói élményt, ezekről bővebben a Macworld oldalán olvashatsz, kattints ide!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.