Hirdetés

Megérkezett az iOS 7.0.4



|

A visszafogott frissítés mellé új iBooks is érkezett.

Hirdetés

Bár néhány nappal később jelent meg mint vártuk, de végül terv szerint befutott az iOS következő frissítése, a 7.0.4-es javítás. Ebben a verzióban a legérdekesebb hibajavítás a FaceTime hibájának kiiktatása, amely rejtélyes okokból néha cserben hagyta a felhasználókat. A mobil operációs rendszer több más, apró foltozást is kapott, bár ezeket nem részletezi a frissítések listája. 

Hirdetés

Az iOS 7.0.4 mellett egyébként új iTunes U és iBooks appok is érkeztek. Mindkettő esetében el lehet mondani, hogy végre az iOS 7 környezetébe illenek, teljesen átszabott külsővel és ikonnal. 

Az iBooks ráadásul megszabadult attól a fát utánzó könyvespolctól, amelyet még az iOS korábbi vezére, Scott Forstall álmodott meg. Mivel ma már ebbe a modernnek ható rendszerbe nem illett a fa polc, így teljesen átszabta az Apple. 

Az iOS 7.0.4 a készülékek Általános, Szoftverfrissítés menüpontján keresztül vagy az iTunes segítségével telepíthető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.