Hirdetés

Megérkeztek az új Apple "csodák"



|

Tegnap este az Apple rendezvényén bejelentették az új iPad modelleket, illetve a cég asztali, és hordozható számítógépeinek legfrissebb verzióit.

Hirdetés

Az Apple tegnap este tartotta „We've got a little more to show you.” című rendezvényét, melyen sok szép, új terméket jelentett be.

Az iPad legújabb generációs darabja mellett a kisebb méretű iPad Minit is bemutatták itt, de megjelent az új Mac Mini, és a gyönyörű, vékony kijelzős új iMac is.

A legkiszámíthatóbb bejelentés talán a Retina Display sikerén felbuzdulva a 13 hüvelykes MacBook Pro vérfrissítése volt, amely ugyancsak megkapta az egyedülálló 2560 × 1600 képpont felbontású notebook kijelzőt.

Ezek mellett pár szoftveres frissítés is megjelent tegnap, de ezekről, valamint a megjelent új hardverekről bővebben a Macworld oldalain megjelent összefoglaló cikkben olvashattok.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.