Hirdetés

Megfordítható USB-s csatlakozón dolgozik az Apple



|

Vélhetően a következő készülékükkel debütálna az új Lightning kábel.

Hirdetés

A múlt héten már felbukkant egy érdekes kép, amelyen állítólag egy megfordítható USB csatlakozóval ellátott Lightning kábel volt látható. Ez még a gyártási szakaszból származott, és bár állítólag a Foxconntól szivárgott ki, nem tűnt túl hitelesnek. Most azonban tovább valószínűsíti ennek a létezését a népszerű szivárogtató, Sonny Dickson fotója

Hirdetés

Az új képen szintén egy megfordítható USB csatolóval felvértezett Lightning kábel látható, a régi mellett. Az új elrendezés egyértelműen a megfordíthatóságra utal, amiből pedig az is következhet, hogy az új kábel a jelenlegivel ellentétben már USB 3.0-ás lesz. 

Az Apple minden bizonnyal az iPhone 6-tal és az új iPadekkel egyszerre dobhatja piacra ezeket a kábeleket, már amennyiben nem csak pletykáról és ügyes hamisítványokról van szó. Korábban azt is mondták egyébként, hogy a következő Lightning kábel a HD-s audiolejátszást is támogatja majd. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.