Hirdetés

Meghódítaná az iOS-t az Xbox Live



|

iOS-en és Androidon is beerősítene az Xbox Live-val a Microsoft.

Hirdetés

Az iOS és az Android operációs rendszereken egy ideje már próbálkozik figyelmet szerezni az Xbox Live szolgáltatásával a Microsoft, most azonban úgy tűnik, hogy még nagyobb mértékben meghódítanák a két platformot. 

Hirdetés

A The Verge úgy tudja, hogy a Microsoft az Xbox Live-val egyenesen az Apple Game Centerét szeretné lecserélni. A szolgáltatás funkcionalitásait így iOS-re és Androidra is kiterjesztenék, tehát teljes mértékben többplatformossá tennék. 

Érdekesség, hogy a Microsoft már most is lehetőséget biztos az Xbox Live funkcióinak a beépítésére az iOS-es és androidos mobilos játékokba, ugyanakkor ehhez a fejlesztőknek a Microsofton keresztül kell hitelesíteniük magukat, ami nagyban megnehezíti az ötlet elterjedését. A Microsoft állítólag most egy olyan csapat összeállításán dolgozik, amely egy nyílt forráskódú, könnyűsúlyú és bővíthető keretrendszert alkotna meg a Windows Store és a Windows Phone mellett iOS-re és Androidra is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.