Hirdetés

Megindult az iPhone 6 sorozatgyártása



|

Az 5,5 hüvelykes Apple phabletről viszont megint azt mondják, hogy késik.

Hirdetés

Kínai értesülések szerint menetrend szerint megindult a 4,7 hüvelykes iPhone 6 sorozatgyártása, így semmi nem veszélyezteti a tervezett szeptember közepi megjelenést. Azt is mondják viszont, hogy az 5,5 hüvelykes phablet tömeges termelésére még várni kell, így egyre biztosabbnak tűnik, hogy azoknak a forrásoknak van igaza, akik a nagyobbik phablet késését jósolják egy ideje. 

Hirdetés

Míg korábban gyártási nehézségekre hivatkoztak az 5,5 hüvelykes kiadással kapcsolatban, addig legutóbb arról is szó volt, hogy az Apple nem akarja megismételni az iPhone 5C kudarcát, és házon belüli versenyt létrehozni a telefonok között. Emiatt a nagyobb modell a következő iPad Air és retinás iPad mini tabletekkel egyszerre, szeptemberben kerülne sorozatgyártásba; majd egy októberi eseményen mutatkozna be, az OS X Yosemite megjelenésével és az iWatch várva-várt bemutatójával egyszerre. 

Iparági források szerint az ázsiai gyártók 85 százalékkal fokozzák a termelést annak érdekében, hogy eleget tegyenek az Apple hatalmas megrendeléseinek. A hatalmas munkaerő-toborzást a Foxconn például 10 000 robottal is kiegészítette. Minderre szükség is lehet, ugyanis állítólag csak az iPhone 6-ra 70-80 milliós rendelést adtak le az első körben, az idei év végére pedig az elmúlt 25 év legnagyobb durranásait ígérik. 

 

Fotó: Martin Hajek

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.