Hirdetés

Megint egymásnak esne az Apple és a Samsung



|

Továbbra sem tudnak megegyezni a szabadalmi kérdésekben egymással.

Hirdetés

Néhány cég a legnagyobb csatáit ma már nem is a fogyasztói vagy az üzleti piacon, hanem a bíróságon, szabadalmi pereskedésekkel vívja. Még ha egy vállalat nem is ennek szenteli a mindennapjait, akkor is elengedhetetlen, hogy aktívan élje ilyen tekintetben a bírósági életét. Az Apple és a Samsung már igen hosszú ideje tépik egymást a vélt szabadalmi sérelmeik miatt. 

Hirdetés

A hírek szerint az Apple és a Samsung Mobile vezetői, Tim Cook és JK Shin a múlt héten Amerikában találkoztak az ügy elsimítása érdekében, de megint nem sikerült megegyezésre jutniuk. Úgy tudni, a két ügyvezető azután ült le egymással beszélni, hogy a bíróság peren kívüli megegyezésre utasította őket. 

A bíróság február 19-ig szeretett volna eredményt látni a két cégtől, de az nem született meg a vállalatok súlyos nézeteltérései miatt. A jelölt dátum után valószínűleg rövid időn belül számíthatunk a végleges bírói döntésre. Amennyiben a Samsung marad alul, akkor akár 930 millió dollár megfizetésére is kötelezhetik az Apple-lel szemben. 

 

Fotó: androidcentral.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.