Hirdetés

Megint eladási rekordot döntött az Apple



|

Az első három napban 9 millió új iPhone talált gazdára.

Hirdetés

Múlt pénteken a világ számos országában megkezdődött az Apple idei okostelefonjainak hivatalos forgalmazása, a vállalat pedig ma büszkén bejelentette, hogy az első három nap során összesen 9 millió talált gazdára. Sajnos az 5S / 5C modellek eladási arányát már nem árulta el a a cupertinói vállalat, ám a Localytics elemzőcég szerint az amerikai vásárlók olyan 80 százaléka az ujjlenyomat-olvasós modellt választotta.

Hirdetés


Összehasonlítási alapul tavaly az első három napban 5 millió iPhone 5 fogyott, míg 2011-ben 4 millió darab iPhone 4S-t kapkodtak el a vásárlók. Ettől függetlenül további adatok hiányában kissé nehéz megítélni a trendet, ugyanis mindhárom évben változott az elsődleges prioritású országok mennyisége. Viszont ez gyakorlatilag lényegtelen, a mostani 9 milliós rekordba szimplán nem lehet belekötni.


Végül megemlítendő, hogy a Localytics statisztikái szerint az Egyesült Államokban használatban lévő iPhone telefonok bő 50 százalékán már iOS 7 operációs rendszer fut, a pár napja még 70+ százalékos részesedéssel rendelkező iOS 6 használata meredeken zuhan.

 


(A felső kép forrása: Rob DiCaterino / Flickr)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.