Hirdetés

Megint emlegetik a 12,9 hüvelykes iPadet



|

PC-t is helyettesíthet, de a Samsungnak is komoly fejfájást okozhat a túlméretes iPad.

Hirdetés

Hosszú hónapok óta időnként vissza-visszatér az a pletyka, amely szerint az Apple egy felfújt iPaden dolgozik. Ezt eddig iPad maxi néven emlegették, de az iPad Air óta elég valószínű, hogy inkább iPad Pro néven kell majd a boltok polcain keresnünk, ha egyszer tényleg megjelenik. 

Hirdetés

Koreai Apple-partnerekre hivatkozva mindenesetre a Korea Times azt állítja, hogy 2014. elején érkezik meg a Retina kijelzővel ellátott 12,9 hüvelykes iPad. Ebbe sokkal jobb kijelzőt rakhat az Apple, mint a jelenlegi modellekbe: ami azt illeti, a mostani hír szerint Ultra HD-s minőségre számíthatunk. 

A titokzatos informátor szerint az Apple egyik legnagyobb partnerénél már a kijelzőket is gyártják a túlméretes almás táblagéphez. A cupertinói vállalat célja a Korea Times szerint kettős. Egyrészt szeretnének jobb alternatívát kínálni a PC-k helyettesítésére, másik oldalról igyekeznek komolyan megszorongatni a Samsungot és az androidos riválisokat egy új, prémium méretosztállyal (és minőséggel). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.