Hirdetés

Megint hiány van a Mac Pro gépekből



|

A legkorábbi szállítás időpontja februárról márciusra tolódott.

Hirdetés

Az Apple szemetesládára hasonlító luxus-Darth Vadere jelenleg az egyik legkiválóbb eszköz 4K-s videoszerkesztési munkákra, és profiknak asztali gépként. Ami azt illeti, még a hasonló kategóriájú PC-ket is lekörözi, és furcsa mód olcsóbb náluk. Sajnos aki ilyet szeretne, annak gyakorlatilag már a megjelenés óta várnia kell, a leghamarabbi kiszállítás eddig február volt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy az Amerikában gyártott erőmű készletei nem igazán alakulnak a tervek szerint, és marad egy legalább hat hetes várakozási idő a Mac Proval kapcsolatban. A legkorábbi szállítási időpont februárról márciusra tolódott

Az alapkonfigurációk mellett a testre szabott gépekhez sem lehet hozzájutni hamarabb. A változás többek között egész Európát érinti, az egyetlen régió, ahol a február maradt a kiszállítási dátum, az Amerika. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.