Hirdetés

Megint késik a retinás iPad mini



|

Idén csak korlátozott darabszámban lesz elérhető az új kicsi iPad.

Hirdetés

Igazából már több hónapja arról hallani, hogy az Apple idén nem tudja piacra dobni az új, retinás iPad minit. A Reuters értesülései szerint a cupertinói cég még csak nemrég utasította a gyártópartnereit a tömeges termelés indítására, ezért bár idén már lesz retinás iPad mini, meglehetősen kevés lesz belőle a boltokban. 

Hirdetés

A Retina kijelző beépítése most még égetőbb lett, mint korábban, hiszen az Amazon Kindle Fire HDX szintén egy nagyfelbontású képernyővel próbálkozik. Az elemzők és a hírügynökségek szerint az új iPad mini már ebben a hónapban bemutatkozik, bár a Retina kijelzőn kívül eddig nem sok újdonságról pletykáltak. 

A késés oka iparági források szerint az, hogy az Apple csökkenteni akarta a gyártás költségeit, de más vélemények arról szólnak, hogy az tartott sokáig, amíg hitelesítették a panelgyártó cégeket. Az Apple természetesen semmit nem kommentált, de a rivális megoldásokat nézve elkerülhetetlennek tűnik, hogy végre a kisebbik iPadbe is megérkezzen a Retina kijelző. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.