Hirdetés

Megint rekordmennyiségű iPhone-t veszünk



|

Az Apple eladásai megint túlszárnyalhatják mindenki várakozását.

Hirdetés

Az Apple aktuális iPhone-eladásai a Morgan Stanley elemzője szerint túlszárnyalják majd a Wall Street várakozásait. Katy Huberty az AlphaWise Smartphone Trackerre hivatkozva azt állítja, a második negyedévben 39 millió almás okostelefont vásároltunk. Az eddigi várakozások maximum 35 milliót jósoltak, a tavalyi ugyanekkori eredmény pedig csak 31,2 millió volt. 

Hirdetés

Huberty azzal folytatta, hogy az iPhone 6 egyre közelebbi megjelenése ellenére szerinte a mostani negyedévben tovább emelkednek majd az iPhone-ok eladásai, köszönhetően a csereprogramok kedvezményeinek. Az Apple egy iPhone 4-et 99 dollárért, egy iPhone 4S-t 199 dollárért számít be egy új iPhone 5S-be vagy iPhone 5C-be. 

Az Apple mellett számos nemzetközi kereskedő is hasonló akciókkal várja az ügyfeleit. Mindez persze nem meglepő, ugyanis az elemzők egyöntetű véleménye szerint mindenki a nagyképernyős iPhone 6-ot akarja, még az androidosok is. Az új almás tepsi esetében soha nem látott mértékű készülékváltási hullámot emlegetnek már hónapok óta. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.