Hirdetés

Mégis befuthat szeptemberben a nagy iPhone 6



|

Az idei Computexen nincs hiány a kiegészítőkből az 5,5 hüvelykes iPhone 6-hoz.

Hirdetés

Az Apple az idei évben várhatóan egy 4,7 és egy 5,5 hüvelykes iPhone 6-ot mutat majd be. Míg a kisebbik modell szinte biztosan szeptemberben jelenik meg, addig a nagyobb phablet a hírek szerint 2014 végére vagy 2015 elejére csúszhat, kijelző- és akkugondok miatt. Miközben friss kínai értesülések szerint az akkuproblémákat megoldotta az Apple, addig most Brian White, a Cantor Fitzgerald elemzője is azt mondja, hogy talán mégsem csúszik a nagyobbik iPhone 6

Hirdetés

Az idei Computex kiállítás tele van az 5,5 hüvelykes tepsifonhoz gyártott kiegészítőkkel. Az elemző mindezt pozitív fejleményként értékelte az elmúlt hónapok pletykái - vagy éppen azok hiánya - után, és úgy hiszi, hogy talán egyszerre, szeptemberben kapjuk meg mindkét phabletet. 

Nem meglepő persze, hogy a 4,7 hüvelykes kiadáshoz jóval több kiegészítőt vittek ki az ázsiai showra. Az Apple a WWDC keretében semmilyen szempontból nem utalt a következő okostelefonjaira, sem bármilyen más új hardverre. Eddy Cue ennek ellenére azt ígérte korábban, hogy az elmúlt 25 év legnagyobb durranásával készül az Apple. 

 

Fotó: ciccaresedesign.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.