Hirdetés

Megjelent a szeptemberi PC World!



|

A megjelenésében és tartalmában is alaposan megújult szeptemberi PC World rengeteg érdekfeszítő témát sorakoztat fel. Visszatekintünk a PC 30 évére és az IT történelem legnagyobb bukásait is sorra vesszük. Középkategóriás számítógépházak tesztelünk a fókuszban és négy megfizethető Full HD videokamera is porondra kerül. Elindítjuk Macworld rovatunkat is, almás tesztekkel, hírekkel és tippekkel.

Hirdetés

Magazinunk új külsőt kapott és a tartalmat is alaposan újragondoltuk, hogy még inkább igazodjunk olvasóink ízléséhez. Kérjük olvasóinkat, hogy ezzel kapcsolatos véleményükkel ne kíméljenek minket, örömmel várjuk az észrevételeket a velemeny@pcworld.hu e-mail címre.

 

PC World 2011 szeptember
PC World 2011 szeptember

 


30 éves a PC, de hogyan tovább?

Augusztus 12-én ünnepelte a PC harmincadik születésnapját, ezzel kapcsolatban grafikus idővonalon igyekeztünk felvázolni az iparág fejlődésének nagyobb jelentőségű lépéseit. Egyúttal az egyik meghatározó PC ős-tervező véleményét és a legfrissebb eseményeket figyelembe véve arról morfondírozunk, hogy vajon lesz-e még további 30 éve kedvencünknek.


Dollármilliárdos bukások

Emlékszik még valaki a Microsoft Kin okostelefonjára, használt valaki olvasóink közül Zune lejátszót vagy anno MS-DOS 4-et? Arra tippeltünk, hogy nem sokan, mert ezek a húzónevek címlapsztorinkból, mely az IT világ legnagyobb és legköltségesebb bukásait veszi sorra. Felemlegetjük a nagy gyártók egy-egy pillanatra felkapott, majd szinte azonnal elfeledett márkaneveit és próbálunk okulni a hibákból.


AMD Llano - a következő Fusion állomás?

Szerencsére mai újdonságokból sincs hiány, az AMD új és igen ígéretes Llano platformjának első fecskéit, azaz inkább alaplapjait és processzorait vontuk kínpadra, hogy bemutathassuk képességeiket. Vajon a Llano a megoldás a számításigényes feladatokra?


Ha akarom tábla, ha akarom noteszgép?

Mobil rovatunkban nem csak okostelefonokról olvashatnak. Az Asus Eee Pad Transformer végre megoldást hoz azok számára, akik szeretnék a táblagépek előnyeit élvezni, de külön munkára szánt noteszgépet nem vinnének magukkal. Hogy mennyire kényelmes ez a megoldás az kiderül tesztünkből.


Fókuszban a házak

Ezekhez a házakhoz nem kell hitelt felvennünk, gépház fókusztesztünk résztvevői alsó-közepes árfekvésben hódítanak. Melyik szolgálja ki legjobban igényeinket, kényelmes-e szerelni őket, milyen extrákat kínálnak, no és hogy néznek ki? Ezekre a kérdésekre ad választ csoportos tesztünk, melyben három résztvevőt is tudunk kiemelten ajánlani olvasóinknak.


Full HD kamerák

Meglepően változatos képet kaptunk a Full HD felvételek készítésére alkalmas fogyasztói videokamerákról négy tesztrésztvevőnk alapján. Egyes gyártók ma is szolgálnak igazi meglepetéssel, mások tartják a formájukat vagy precízen kezelhető kamerát dobnak be belépő árszinten.


Macworld újra

Sokéves szünet után ismét találhatnak Mac (illetve Apple) rovatot újságunkban. Mac-mester szerzőink megmutatják az alma másik oldalát, izgalmas újdonságokat tesztelnek, kellemes és kényelmes kiegészítők sorát mutatják be, de sort kerítenek a pletykákra, hírekre is.


További írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashat!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.