Hirdetés

Meglepetés: az iWatch nem okosóra



|

Egy új felvetés szerint az Apple sosem akart okosórát.

Hirdetés

Az Apple-lel kapcsolatban már régóta emlegetnek egy okosórát, ami állítólag az iWatch nevet kapja. A Pixel Lounge felvetése szerint az iWatch azonban nem is egy okosóra, hanem valójában ezt a nevet kapja a már sokszor megszellőztetett Apple TV. Az nyilvánvaló, hogy az Apple szeretne betörni a tévés piacra, ezt maga Tim Cook is megerősítette már. Az iWatch pedig talán egy jól tálalt marketingcsapda, a valódi HDTV-ről való félrevezetés érdekében. 

Hirdetés

Ezt mindenesetre alátámasztaná az a tény, hogy a briteknél már foglalt az iTV név, Apple TV pedig mivel már létezik, az Apple-nek mást kell keresnie. A Pixel Lounge szerint az iWatch volt a nyerő ötlet, főleg, hogy mindenki egy órára számít. A feltevés alapján azonban az Apple soha nem építene okosórát, ugyanis az elképzelés már régóta a piacon van, de sosem hozott átütő sikereket, ellentétben a tévés iparággal. 

Az iWatch márkanevet mindenesetre már számos országban levédette az Apple. Azt, hogy valójában mi is lesz az, okosóra vagy tévé, egyelőre senki sem tudja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.